Ringridning og EM fodbold i byen

Skodborg Ringrider forening og Roligan klubben i skodborg, var blevet enige om at lave en fælles arrangement lørdag 9 juni

I anledningen af åbningskampen mod Holland skulle der naturligvis også spilles fodbold i Skodborg.
Derfor arrangeret Roligan klubben en hurtig lille 8 holds tunering, mens der blev solgt pølser og øl, for at holde energi niveuet  oppe.

Tuneringen blev vundet af Team Kusbus, som efter en stragisk genistreg, valgte at udskifte alle de voksne spillere med børn i finalen.
Reglerne sagde nemlige at børne – og kvinde mål talte dobbelt, så ved at satse på denne stategi, vandt de i tuneringen i fin stil.
Det “oprindelige” hold sørget til gengæld for en højlydt opbakning til det unge hold, samt overlod deres præmier til de unge.
Den ondsindet snak om at visse af Tema Kusbus spillerne, skulle være beruset, er efter skribentens mening, kun løse rygter, som man bør ignorerer.

Den årlige tilbagevendende ringrider tunering, blev i år anført af Malene Maribo, som skulle forsøge at holde styr på de knap 50 fremmødte ryttere.
Efter den tradtionelle parade gennem byen, som selvfølgeligt igen i år, blev anført at skodborg frivillige brandværnsorkester, endte rytter og orkester på ringriderpladsen i Skodborg.
Efter en kort instruktion, gik rytter staks igang med det egentlige formål, at samle ringe nok til at blive kronet konge. Trods en silende regn, gik rytterne på med krum hals, og humøret var højt gennem hele dagen.
Igen i år, var der stor alders spredning i feltet. Yngste deltager var således Helene Jensen på 8 år, som forøvrigt opnået en flot 4 plads, i sin gruppe.
Ældste rytter var Nicolai Nissen, som med sine 81 år efterhånden er en erfaren ræv, men som stadig kunne fange 18 ringe.

Vinderne i år blev, begge med 24 ringe, henholdsvis Oliver Schultz, som blev konge for børnegruppen, og Carina Jessen, som blev konge for voksenrækken. Begge ryttere er fra Gredstedbro.

Efter ringridning og EM fodbold var slut, var det tid til noget “rigtigt” fodbold.

Der var arrangeret at der var mulighed for at se Danmarks åbnings kamp mod Holland, på storskærm i teltet.
Der var proppet med glade roligans som kom for at nyde stemningen, og selvfølgelig skulle de ikke skuffes.
Danmark vandt jo som bekendt med 1 – 0, så der blev sikker festede igennem i det humørfyldte telt.

[Galleriet er ikke fundet]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *