Institutioner

Her kan du læse om de forskellige institutioner i Skodborg.

Skodborg Skole fejrede sin 100 års fødselsdag sidste år og har en helt speciel historie, da skolen jo også eksisterede i den tyske tid og oplevede genforeningen i 1921. Der blev i anledning af 100-året udgivet et festskrift om skolens historie med bidrag fra tidligere elever, lærerer, skoleledere og andre med tilknytning til skolen. Skolen har en hjemmeside, hvor der er mange flere oplysninger at finde. Du kan finde links her på siden.

 Vi har to børnehaver, Fuglereden og Skodborg Børnehave. De er beliggende i hver sin ende af byen. Skodborg Børnehave en er selvejende institution, og Fuglereden er kommunalt drevet. Du kan læse mere om de to børnehaver på deres hjemmesider. Du kan finde links her på siden.

Skodborg Kirke er et besøg værd. Kirken er opført i år 1200, og den sidste gennemgribende restaurering af kirken blev udført i 1950 ved arkitekt Hardis Fischer, København. Gå ind under menupunktet Skodborg Kirke her på siden. Du vil finde praktiske oplysninger om menighedsråd, kirken, træffetider, gudstjenester, arrangementer og meget mere.

Skodborg boinstitution – Nørrevang
Beskrivelse kommer snarest,