Ringriderfest og indvielse af Skodborg Børneskov & Sø

Skodborg Lokalråd & Skodborg Ringriderforening er gået sammen om ringriderfesten og indvielsen af Skodborg BørneSkov & Sø.
Fredag den 13. juni og lørdag den 14. juni:

Fredag den 13. juni kl. 18.30:
Cykelringridning med optog fra Skodborg Vesterkro
Tilmelding til Tage Terkelsen 23320701 senest torsdag 12/6

Lørdag den 14. juni:
Indvielse af Skodborg Børneskov & Sø
Området overfor parken/bofællesskabet ligger Skodborgs nye naturperle med hyggelige stier, bålhus, shelter, børneskov, toilethus, mm.

Vi håber området bliver til glæde for alle Skodborgs borgere, og at skoler, børnehaver, spejdere og institutioner i øvrigt vil benytte stedet flittigt til at gå på opdagelse i naturen, lave mad på bål og måske overnatte i shelter eller bålhytte eller bare gå en hyggelig tur på stierne. Tag madpakken eller kaffekanden med og nyd det dejlige sted en søndag eftermiddag eller en anden dag.

Området ligger tæt på Hærvejsstien og vi håber vandrerne vil tage godt i mod stedet som mulighed for overnatning eller hvil på deres tur. I det hele taget håber vi turister også vil finde stedet attraktivt.

Det er meningen stedet skal udvikle sig løbende, hvilket vi håber børnehaver, skole, spejdere, og alle andre vil hjælpe os med.

Vi takker alle sponsorer for jeres store støtte!
Skodborg Lokalråd & Skodborg Ringriderforening

Programmet for indvielsen af Skodborg Børneskov & Sø:
kl. 10.30: Snoren klippes
kl. 11.00: Åbningstale hvor tovholderne fortæller om projektet
kl. 12.00: Afgang til ringriderpladsen

Der bydes på øl og vand ved søen og der kan købes spisebilletter til ringriderpladsen. Overskuddet herfra vil gå til projektet Skodborg Børneskov & Sø.
På ringriderpladsen er menuen Gammeldaws revelsben, hotwings, flutes og salat til kun 65,- kr. Spis alt hvad du kan. Derudover kan der købes fra pølsevognen på ringriderpladsen.
kl. 12.00: Ringridning – optog fra Skodborg Vesterkro med Vejen Garden
kl. 13.00: Ringridningen begynder
kl. 18.00: Ringridningen slutter