Borgermøde i Skodborg

Mandag den 8. november var der inviteret til borgermøde i Skodborg på foranledning af skolebestyrelsen, børnehaverne, dagpleje, lokalrådet, idrætsforeningen, borgerforeningen, ungdomscafeen.

Emnet for mødet var det oplæg til en helhedsplan som Vejen Kommune har sendt i høring. Hvis helhedsplanen vedtages i sin nuværende form, vil det betyde, at Skodborg Skole står til at miste sin overbygning, som så skal flyttes til Grønvangskolen i Vejen. Det vil betyde, at Skodborg vil stå til bage med en meget sårbar skole fra 0. til 6. klasse. Derfor var der kaldt til borgermøde med det formål at drøfte mulighederne for at få strikket et bærbart og stærkt fundament sammen i et samarbejde mellem de forskellige institutioner og foreninger i Skodborg, der vil kunne give vores børn et optimalt tilbud fra 0 år og op til 9. klasse.

Børnehaverne skæbne er endnu ukendt. Dette skulle de få besked på den 22. november.

Der kom mange tilkendegivelser frem på mødet og de ca. 130 fremmødte deltog i en konstruktiv debat og fik givet udtryk for de synspunkter og forslag, de havde, og vi fik vist, at når det gælder, så kan Skodborg stå sammen.

Arbejdsgruppen vil nu arbejde videre for at komme frem til et konstruktivt forslag til et høringssvar til kommunen. Høringsperioden løber frem til 7. januar.

Se mere på Skodborg Skoles hjemmeside, hvor du også kan downloade helhedsplanen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *