Sommer-roskole i Jels Roklub

Har du lyst til at prøve kræfter med roning i din sommerferie? Så tag med på Sommer-roskole i Jels Roklub

Få en super fed sommerferie-oplevelse på sommer-roskole i en af Danmarks roklubber og få en masse dage fyldt med roning, sjove oplevelser og nye venner – alle kan være med!

På Sommer-roskole får børn og unge, både nuværende medlemmer og andre interesserede unge, en fantastisk sommerferieoplevelse med roning!

Jels Roklub afholder Sommer-roskole på Jels Nedersø for alle piger og drenge mellem 12 og 15 år tirsdag-torsdag i uge 26. Her er der mulighed for at få en fed sommerferie-oplevelse med masser af roning, sjove oplevelser og nye venner.

Sommer-roskolen er 3 sjove dage med fokus på tryghed på vand, navigation og manøvre samt fællesskab og samarbejde mellem deltagerne.

»Vi får en masse frisk luft, kommer ud i naturen, nyder det dejlige vejr og vand. Man får et godt fællesskab, og vi har et godt socialt liv i roklubben. Bare det at komme ned i klubben til en ny oplevelse hver gang er meget spændende, selvom det jo egentlig er de samme omgivelser. Jeg håber, at deltagerne møder op med smil på læberne, og er klar til oplevelser, som de garanteret ikke har prøvet før. Jeg håber, at deltagerne kan får lige så meget sjov, frisk luft, god motion, nye venner og gode oplevelser ud af roning, som jeg har.«, fortæller Kristine, roer og ung instruktør i Jels Roklub.

Sommer-roskolen er Jels Roklubs lokale sommerferietilbud, arrangeret i samarbejde med Dansk Forening for Rosport og støttet af Nordea-fonden.

Jels Roklub glæder sig til at byde velkommen til mange børn og unge fra lokalområdet.

Hvor: Jels Roklub, Søvej 5A, 6630 Rødding (i enden af Søforeningernes Hus, lige ved Jels Søbad og Jels Camping).

Hvornår: Tirsdag den 28. juni til torsdag d. 30. juni (uge 26), klokken 9-15.

Aldergruppe: 12 til 15 år.

Svømmekrav: Deltagerne skal kunne svømme min. 300 meter (svømmebevis underskrevet af livredder eller underskrift fra forælder kræves).

Tilmeldingsfrist: 7. juni 2016.

Har du spørgsmål til Sommer-roskolen er du velkommen til at kontakte Linda Saaugaard Hansen på tlf. 27 34 89 69 eller nimaj98@hotmail.com.

Tilmelding: På www.robattle.dk →sommer-roskole.

Pris: 0 kroner.

Vi glæder os til nogle fantastiske dage med roning, sjov og leg!

På sommer-roskolen ror vi i begyndervenlige EDON både (med pontoner under hver rig), som gør det sikkert og sjovt at være på vandet.

Sommer-roskolerne afvikles i samarbejde med Dansk Forening for Rosport og er støttet af Nordea-fonden. Roklubben har udarbejdet en sikkerhedsinstruks for sommer-roskolerne, og instruktørerne er uddannet til at udvise fornuftigt sømandskab. De kender deres daglige rofarvand indgående og tilpasser aktiviteterne til vind, vejr og deltagernes evner.