Populært julearrangement i Skodborg IF

Mandag d. 24. december kl. 10.00 troppede ca.120 forventningsfulde Skodborgere og deres familier op i hallen til 1½ times træning.

Nogle trænere fra idrætsforeningens gymnastikhold havde inviteret til hygge. Gymnasternes forældre, søskende, bedsteforældre, onkler, tanter, fætre og kusiner var inviteret, da de måske allerede var kommet på julebesøg. I alt blev det til 58 børn og en masse voksne, som fik sved på panden og store smil på læberne i løbet af de 1½ time.

Arrangementet bød på lidt af hvert fra den mangfoldige skattekiste af gode ideer. Ja der var dans, stafetter, julesange, nisseremser, kæmpe redskabsbane og til sidst julehygge med frugtposer sponseret af Kvickly i Vejen. Formiddagen blev selvfølgelig afsluttet med et besøg af selveste julemanden, som kom på besøg i Skodborg og havde en lille pakke med til hvert af børnene.

Juleaftensdag-arrangementet blev startet for 4 år siden og var i starten kun for forældre-/barn holdets deltagere. Det første år var der ca. 75 deltagere, men allerede året efter var deltagerantallet øget til 90 deltagere, og de to sidste gange har deltagerantallet ligget på ca. 120 deltagere. Eftersom deltagerantallet nu for 2. år i træk er ca. 120 deltagere, må man sige, at det er en tradition, vi bibeholder i gymnastikafdelingen. ”Det er helt fantastisk, at så mange familier i Skodborg støtter op om arrangementet juleaftensdag”, udtaler Lene Byrialsen, som formand for gymnastikudvalget i Skodborg I.F. Det er da dejligt, at teamet bag arrangementet allerede har booket hallen samme tid næste år, så gymnaster på de mindste hold igen næste år kan invitere deres familie med til motion d. 24. december om formiddagen.

Skodborg I.F. afholder også i januar måned, ”åben hal”. Det bliver søndag d. 13/1 kl. 10-12. Dette tilbud har kørt som et forsøg for at få familier i Skodborg til at benytte hallen lidt mere og samtidig er det muligt at prøve forskellige ting nede i hallen. Det er et program, som er sat til den 2. søndag i hver måned, og som foreløbigt kører til og med marts måned. ”Tilbuddet har i november og december været fint besøgt, og trods juletravlheden har der været familier i hallen”, slutter Lene Byrialsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *