Kom og oplev Anne Dorte Michelsen i Skodborg Kirke

For 4. gang samarbejder Skodborg Menighedsråd og Forårsfestudvalget om kirkekoncert i Skodborg Kirke.

I år er valget faldet på Anne Dorte Michelsen. Kirkekoncerten afholdes tirsdag d. 22. november i Skodborg Kirke. Koncerten starter kl. 20.00, men dørene vil være åben ca. 1 time før. Billetterne koster kr. 135,00 og kan købes i Dagli´Brugsen. Der er kun 250 billetter, og billetsalget er godt i gang, så skynd dig, hvis du ikke vil gå glip af denne store begivenhed.

Anne Dorte Michelsen er blevet kaldt ”Hverdagens blide besynger” og det er sandt, at den stille og blide side er fremherskende på hendes nyeste CD ”Hvor var det nu vi var?” Men hendes pen har også en skarphed, og hendes koncerter et spænd fra nænsom inderlighed til livfuld spilleglæde, når hun og hendes musikere tager fat på nogle af Michelsens allerstørste hits som: ”Ud under åben himmel”, ”Bruge og bruges”, ”En lykkelig familie”, ”Før eller siden”, ”Jeg har lagt mine våben” og ”Sig du kan li’ mig”.

Under den akustiske kirkekoncert vil Anne Dorte og guitaristen Johannes Nørrelykke også spille en håndfuld af de kendte danske sange og salmer fra Michelsens meget succesrige udgivelser ”Fred hviler over land og by” fra 2003 og ”Så stille som sne” fra 2004. Her overraskede Anne Dorte alle ved at tage springet fra sangskriver og sanger til en indlevende og personlig fortolker af vores fælles sang- og salmeskat.

I den tætte soloform, hvor Anne Dorte er alene ”på scenen” med sin guitarist Johannes Nørrelykke fylder historierne om sangene godt mellem numrene, og sangenes ord og digte står klingende klart i det sparsomme akkompagnement. En renhed og enkelthed, der klæder Anne Dorte Michelsens sprøde og indtrængende stemme. Anne Dorte akkompagnerer desuden sig selv på guitar og klaver.

Der er altså både mulighed for at genhøre klassikere fra tiden med Tøsedrengene, højdepunkter fra Anne Dortes Michelsens egen solokarriere og et udpluk af danske sange og salmer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *