Kirsten Fynbo er årets Skodborger i 2010.!!

Kirsten Fynbo på vej op for at modtage prisen som årets skodborgerFra 1966 hvor du blev lærer her ved Skodborg Skole, har du været en afholdt klasselærer, der har haft stor indflydelse på dine elever op gennem tiden.

Du har med stor viden og indsigt udfyldt din plads til ug.

Din store historiske interesse gjorde, at du kom i bestyrelsen for Skodborg Hjemstavnsforening, først som sekretær, og fra 1995, som formand.

I din formandstid er Skodborg Hjemstavnsforening blevet for Skodborg by et kulturelt fyrtårn, vi er stolte af.

I den periode er Skodborg Hjemstavnsforening og Arkiv flyttet fra et lille loftskammer til de fine faciliteter i den gamle kommune kontor vi ser i dag.

Herudover har du været ”fondraiser” og idé dame, da vi fik Skodborg Park opdateret og renoveret, og er stadig aktiv kunstgødningsspreder ved vore årlige Park aftener.

Du er tovholder for ”Velkomstbogen for nye borgere” i Skodborg via dit engagement i Skodborg Lokalråd, hvor du sidder i styregruppen.

Herud over er du medvirkende til mange af vore kulturelle aktiviteter i Skodborg med at planlægge og udforme foredragsaftener, udflugter, theater forestillinger, samle og skrive artikler til Hjemstavnsbladet. Kort sagt

– du er ikke til at undvære-.

Kirsten Fynbo takker for prisen som årets skodborger

Derfor udnævner vi dig til årets skodborger i 2010.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *