Kirkekoncert i Skodborg Kirke med Per Nielsen og Skodborg/Skrave Kirkekor

Igen i år har Skodborg Menighedsråd og Forårsfestudvalget valgt at samarbejde om en kirkekoncert i Skodborg Kirke.

I år er valget faldet på Per Nielsen. Per Nielsen er en succesfuld dansk trompetist, der har solgt over 350.000 albums. Han er uddannet fra Det Kongelige Musikkonservatorium i København i 1973 og har optrådt som solist i ind- og udland, samt i radio og tv. Der kommer altid mange for at lytte til Per Nielsens eminente trompetspil, og det skyldes nok, at han spiller små kendte og populære ting i stedet for de lange sonater, som han spillede i starten af sin karriere. Han optræder altid sammen med pianisten Carl Ulrik Munk-Andersen, og man kan mærke, at de to dygtige musikere hygger sig i hinandens selskab, og det forplanter sig til musikken. De har spillet sammen de sidste ti år på både cd’er og til koncerter.
Som ekstra krydderi, vil Skodborg/Skrave Kirkekor synge et par sange sammen med Per Nielsen.
Skodborg/Skrave Kirkekor blev oprettet den 21. august 2007 af Skodborg og Skrave menighedsråd i samarbejde med organist Ida Fyhn Dahl. Koret er et blandet voksenkor som synger ved gudstjenester og koncerter i Skodborg og Skrave kirker.
Der er ca. 35 medlemmer i koret i alderen fra ca. 14-75 år. Koret synger et bredt repertoire af både verdslig og kirkelig musik.
Kirkekoncerten afholdes tirsdag d. 20. november i Skodborg Kirke. Koncerten starter kl. 20.00, men dørene vil være åben ca. 1 time før. Billetterne koster kr. 150,00 og kan købes i Dagli´Brugsen. Der er kun 250 billetter og billetsalget er godt i gang, så skynd dig, hvis du ikke vil gå glip af denne store begivenhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *